El Col·legi i l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya (AEIC/COEIC) va premiar ahir la Fundació Eduard Soler de Ripoll i la tesi doctoral d'un jove enginyer de la UdG.

Ho va fer el marc de la celebració de la seva Diada anual, a les Drassanes de Barcelona. Jordi Guix, degà del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, va fer l'entrega del Premi a La Millor Pràctica Empresarial a la Fundació Eduard Soler per la seva iniciativa "projectes integrats orientats al mercat", un programa docent adaptat a la indústria del territori i on els estudiants desenvolupen els seus estudis de formació professional d'acord amb les necessitats de les empreses.

La millor tesi doctoral

Per la seva part, l'enginyer Albert Massaguer Colomer, de la Universitat de Girona, va recollir un dels premis a la millor tesi doctoral pel projecte "Desenvolupament i caracterització de recuperadors termoelèctrics longitudinals per la millora de l'eficiència energètica en aplicacions amb fonts de calor residual" (veure més informació a la contraportada del diari).