El supermercat Supeco, del grup Carrefour, ha obert un establiment a Blanes, el primer a Catalunya i el tretzè de l'Estat. El nou supermercat està ubicat a l'Avinguda de l'Estació, al polígon industrial, i ha suposat la creació de fins a 32 llocs de treball directes, majoritàriament ocupats per veïns del municipi i poblacions de l'àrea d'influència, informava el consistori.

Sota l'eslògan "Supeco, el teu Súper Econòmic", el local es caracteritza per voler liderar els ?preus més competitius en productes frescos i alimentació envasada. La sala de vendes ocupa una superfície de 1.200 metres quadrats, i compta amb cinc caixes de sortida, un mostrador de carnisseria tradicional. També disposa d'un aparcament al davant amb capacitat per a un centenar de vehicles.

Amb més de 5.000 referències, inclou un assortiment específic orientat al sector de la restauració. L'establiment està obert a tots els públics, sense necessitat de targetes, i amb els preus estables durant tot l'any. En aquest sentit, el seu horari de funcionament és de dilluns a dissabte, des de les nou del matí fins a les deu de la nit, de manera ininterrompuda.

Estèticament, Supeco s'assembla més a un cash que no un súper convencional. La companyia ha simplificat fins al detall tant l'envasat, com la presentació dels productes, la il·luminació, la decoració i el mobiliari de l'establiment.

La inauguració va comptar amb la presència de l'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, el director del Grup Carrefour, Didier Caux i el gerent de l'establiment a Blanes, Juan Carlos Mateos, entre altres.