El termini de presentació de la renda de 2014 acaba avui, 30 de juny, tant per a les declaracions a ingressar com a retornar, alhora que també acaba l'atenció en oficines amb cita prèvia, tot i que la presentació a través d'internet roman a disposició dels ciutadans.

Hisenda ha comptabilitzat ja més de 17,1 milions de declaracions de l'IRPF presentades, gairebé 1,2 milions més que en la mateixa data de 2014. D'aquest total de 17,1 milions, més de 9,7 milions són declaracions amb el programa "Pare" i serveis d'ajuda equivalents i més de 7,3 milions són esborranys confirmats. També sobre el total de 17,1 milions, 13,6 milions s'han presentat per internet (esborranys i programes d'ajuda per la xarxa).

Segons va explicar Hisenda les dades són de declaracions registrades, de manera que no cal esperar que avui, quan acaba la campanya s'arribi als 19,2 milions de declaracions previstes. Així mateix, incideixen que això no vol que el que falti no s'hagi presentat, sinó que encara no s'haurà comptabilitzat. Per aquest any es manté la regulació de 2014 respecte als contribuents que estan obligats a presentar la declaració.