CaixaBank i els sindicats van arribar dilluns al vespre a un acord sobre les condicions de l'ERO presentat pel Banc a Espanya, que finalment afectarà 700 persones, 50 menys de les previstes inicialment, totes elles fruit de mesures voluntàries. A més de rebaixar la xifra final d'afectats, el banc ha elevat la quantia de les indemnitzacions, el que ha fet possible l'acord, que preveu a més 200 trasllats, també de caràcter voluntari.

En una primera trobada, sindicats i direcció ja van pactar que per als treballadors del col·lectiu A (nascuts entre els anys 1958 i 1960) se'ls calcularia la indemnització fins que complissin els 63 anys; als del B (nascuts entre els anys 1961 i 1962) se'ls van oferir set anualitats al 57% en lloc de sis anualitats al 55%, mentre que als del col·lectiu C (majors de 63 anys) percebrien 45 dies per any, amb un mínim de 30 mesos i un topall de 42.

Els empleats a qui s'oferirà feina a oficines de Catalunya i les Balears són de Sevilla, Granada, Madrid, Tenerife, Guadalajara, Burgos i Còrdova, entre d'altres, a més d'Alacant, al País Valencià. Tots els trasllats seran voluntaris i si no s'arriba als 200 l'empresa no podrà aplicar la mobilitat forçosa.