PGI Engineering, fundada a Girona, creix en el sector hoteler realitzant les instal·lacions electromecàniques d'alguns dels hotels més luxosos de la Costa Brava i Barcelona.

Segons ha informat la companyia en un comunicat, actualment està realitzant el projecte executiu de instal·lacions i la llicència ambiental a la reforma de l'Hotel Rocamar, a Cadaqués que va començar les obre el 2014 i que un cop acabades passarà a tenir 5 estrelles i una superfície construïda de 9.769 m2. PGI també serà responsable de millorar l'eficiència energètica de l'edifici. Un altre projecte singular a la Costa Brava és l'Hotel Boutique Alàbriga (5 estrelles) una construcció d'obra nova realitzada a S'Agaró. Aquest complex, ubicat a primera línia de mar, va començar a construir-se el 2012 i tindrà una superfície construïda de 12.445 metres quadrats i 75 habitacions. PGI també serà el responsable del projecte executiu de les instal·lacions. El projecte l'ha realitzat el estudi d'arquitectura DNA Barcelona & Partners

El pressupost d'execució material en instal·lacions desl dos hotels de la Costa Brava s'acosta als sis milions d'euros.

PGI ha realitzat més de 3.000 projectes i compta amb una plantilla estable de 100 empleats. Té seus a Girona, Barcelona, Madrid, Reus-Tarragona a Espanya i també al Marroc, Brasil, Perú, Mèxic i França. La seva facturació el 2014 va ser de 8,4 milions d'euros -un 30% a nivell internacional- i les previsions per a 2015 són d'arribar als 10 milions.