El grup gironí, URH & Co HoteliersURH, dedicat a la gestió i explotació d'hotels i restaurants, acaba d'incorporar el desè establiment hoteler a la seva cartera. Es tracta de l'hotel de tres estrelles Excelsior Lloret, un equipament dotat de 45 habitacions amb vista al mar, i que suposa el desembarcament del grup al principal destí turístic de la Costa Brava.

La cadena hotelera planteja l'obertura de l'hotel sota la marca URH, que ja opera amb cinc establiments a Torroella de Montgrí, Mataró, Sitges, Santurce (Biscaia) i Corvera d'Astúries.

Els altres hotels del grup, tots de quatre estrelles, són el Double Tree by Hilton Girona i el Double Tree by Hilton Hotel-Spa Empordà, de Gualta; l'AC Hotel Palau de Bellavista by Marriott, de Girona, i el Hilton Garden Inn Málaga.

Amb l'equipament de Lloret de Mar, URH & Co Hoteliers consolida la seva expansió per la geografia espanyola. Durant el passat mes de juny el Grup va afegir dos nous hotels, el Hilton Garden Inn Màlaga i l'URH Sant Sebastià Platja, a Sitges.