L'Institut Català del Sòl, Incasòl, i l'empresa Stradivarius van signar ahir l'escriptura de compravenda de sis parcel·les del Parc de l'Alba, a Cerdanyola del Vallès, on la ?firma del grup Inditex té previst instal·lar el seu nou centre de ?dis?seny.

Aquests terrenys, que sumen un total de 18.911 metres quadrats, acolliran una instal·lació en la qual treballaran unes 200 persones, principalment dissenyadors, comercials i personal dels departaments de suport a la cadena de moda.

En un comunicat, l'Incasòl, que depèn del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, assegurat que, amb aquest projecte, Parc de l'Alba es consolida com a zona d'interès i ofereix «noves possibilitats d'inversió», ja que compta amb 1,5 milions de metres quadrats de sostre disponible.

En aquesta zona, es troba també el Sincrotró Alba i estan ubicades empreses com IBM, SILC, SENER o T-Systems.

Stradivarius, que compta amb 922 botigues a 61 països, pertany al grup Inditex, un dels principals distribuïdors de moda, amb més de 6.700 comerços a tot el món.

Aquestes instal·lacions se sumen a les que el grup Inditex ja té a l'àrea del Maresme Nord. Concretament disposa de diversos centres logístics i de distribució de marques com ara Massmo Dutti (Tordera), Oysho (Tordera) i Palafolls (Bershka). En total, aquestes instal·lacions sumen més de 60 hectàrees de superfície i són una de les principals fonts d'ocupació de la zona.