El comitè d'empresa de Gas Gas ha demanat al jutge del Mercantil que acceleri la liquidació de l'empresa per tal que un nou propietari la pugui adquirir i reprendre la producció de motos el 2016. Segons asseguren, hi ha «molts inversors» interessats en la firma i tenen plans industrials per fer créixer la marca en els propers anys. «Les ofertes superen les dues xifres en milions d'euros», assegura el comitè. La plantilla alerta que no poden deixar passar més temps (fa deu mesos que la producció està aturada) perquè les ofertes «tenen data de caducitat» i també perquè Gas Gas encara té contractes amb importadors que, si no es reprèn la producció, s'acabaran perdent.

La firma Gas Gas va entrar en procés de liquidació el juliol de 2015. El consell d'administració va decidir portar la companyia a liquidació, incapaç de fer front al deute de 37 milions d'euros que arrossegava l'empresa.

«La viabilitat per a la supervivència de la marca es veu amb optimisme, ja que són molts els inversors interessats, molts creuen en el negoci i estan posant plans industrials sobre la taula que faran créixer la marca i consolidar-la com a número 1 en el sector del Trial i l'off-road», assegura el comitè.

No obstant alerten que «si el jutge no accelera la venda de la unitat productiva molt probablement caiguem en l'oblit», i recorden que fa pràcticament deu mesos que la planta està parada, a serveis mínims de recanvis i les carreres competint de «forma altruista».

També adverteixen que molts dels importadors que tenen contracte amb Gas Gas es veuran obligats a donar per acabats els contractes si al 2016 no se'ls torna a subministrar. «Això sentenciaria la mort de la marca», reconeixen.