L'última versió del telèfon intel·ligent d'Apple, l'iPhone, va debutar divendres en botigues de tot el món enmig de llargues cues i previsions de venda rècord durant aquest proper cap de setmana. Austràlia va ser el primer país del món on van poder adquirir-se els nous iPhone 6s i iPhone 6s Plus. Igual que va passar hores més tard en botigues d'altres metròpolis, centenars de persones, i fins i tot un robot, van fer cua a la botiga d'Apple a la ciutat australiana de Sydney per adquirir els telèfons.

Molts dels aficionats de la companyia de la poma a Austràlia van dormir en tendes de campanya al carrer, desafiant el fred i la fina pluja per ser els primers a comprar el telèfon. Encapçalant la llarga fila hi havia Lindsay Handmer, una activista que va afirmar al diari The Sydney Morning Herald que pretenia comprar dos dispositius i subhastar-los amb l'objectiu de recaptar fons per a una organització de serveis socials.

Similars escenes es van repetir a Nova York, San Francisco i la capital nord-americana. Fins allà es va desplaçar ahir el conseller delegat d'Apple, Tim Cook, qui va sorprendre el més d'un centenar de clients que es donaven cita a primera hora del matí a la botiga de l'empresa de la poma al barri de Georgetown. Els analistes calculen que aquest cap de setmana es vendran entre 12 milions i 13 milions d'iPhone a tot el món.