La ciutat de Girona té des d'avui un nou supermercat. La cadena d'alimentació Aldi ha reforçat la seva presència a la demarcació amb l'obertura d'un nou establiment, el tretzè en terres gironines, que s'ubica a l'avinguda Josep Tarradellas número 13. La botiga, de 1.200 metres quadrats (m2) compta amb 81 places d'aparcament pròpies juntament amb 90 de l'Ajuntament. Obrirà les seves portes de dilluns a dissabte de 9.15 a 21.15 hores. Des del setembre de 2014, la companyia ja compta amb un altre establiment a la Carretera de Santa Coloma, 50-56.

El supermercat ofereix un ampli ventall de productes en les categories d'alimentació, drogueria, higiene i basar. En concret, a l'establiment de Girona, els clients disposen de més de 1.400 productes frescos, envasats, regionals i ecològics. La inauguració tindrà lloc avui al matí amb autoritats locals i el portaveu d'Aldi. A més, els clients que hi assisteixin podran degustar plats preparats a partir de productes Aldi, am és de gaudir d'algunes sorpreses i obsequis, segons va informar la cadena.

El nou establiment s'emmarca dins del pla de desenvolupament d'Aldi a Catalunya, que ja comptarà amb 55 súpers, 13 a la província de Girona. La botiga genera 16 nous llocs de treball, amb la contractació de personal de la ciutat.