Nutrition & Santé -filial del grup japonès Otsuka Pharmaceutical- és el nou propietari de Bicentury, empresa fundada a Quart on compta amb una planta de producció amb 233 treballadors. Nutrition & Santé compra l'emprea a Agrolimen per un preu que no s'ha fet públic. En qualsevol cas, l'adquisició està pendent de l'aprovació de les autoritats de competència.

Segons ha informat avui la companyia francesa filial del grup japonès Otsuka Pharmaceutical, l'adquisició permetrà a l'empresa incorporar noves tecnologies, el seu coneixement industrial i produir a la planta de Quart (Gironès) per a totes les filials de Nutrition & Santé a Europa.

El conseller delegat de Nutrition & Santé ha dit que el seu objectiu és poder treballar amb l'equip de Bicentury per "accelerar" el creixement de la marca i desenvolupar la planta de producció.

El conseller delegat de Agrolimen, Joan Cornudella, s'ha mostrat convençut que Bicentury continuarà el seu potencial de desenvolupament de la mà de Nutrition & Santé.

Bicentury es va fundar fa 35 anys sota el principi que una bona alimentació ajuda a millorar la salut i la bellesa i, el 1992 va llançar la primera barra de cereals com substitutiu d'un dinar i, posteriorment, el 1997, una línia de coquetes d'arròs i coquetes banyades.

Amb la seva seu central a Barcelona, Bicentury té la seva planta de producció a Quart i dóna feina a 233 persones.