Des d'ara fins a finals de febrer, comencen a sorgir dates al calendari que inciten al consumisme. Nadal, Cyber Monday, dia de Reis, però el primer de tots és el 'Black Friday' però quan és?

Com tots els anys, el 'Black Friday' se celebra el divendres següent al dia d'acció de gràcies, que és el quart dijous de novembre, i que aquest any cau el dia 27. Amb el 'Black Friday a Girona' es dóna el tret de sortida a les compres nadalenques als Estats Units, on els comerços posen en oferta molts dels seus productes per incentivar el consum en l'inici de la campanya de Nadal.

Aquest tipus de dates estan sortint dels Estats Units i creuant les fronteres de tot el món. Per això, a Girona aquest divendres molts comerços s'uniran a la celebració del 'Black Friday a Girona'. Així que tots aquells que estiguin disposats a avançar les seves compres de Nadal, tenen l'excusa perfecta per apropar-se als establiments.

Els descomptes que estaran disponibles durant uns dies a comarques gironines (o hores) oscil·laran des d'uns pocs euros fins a grans rebaixes que arribaran en alguns casos fins al 70% de descompte sobre el seu valor inicial.

Cosmètica, tèxtil, alimentació, electrònica, videojocs, cultura ... cap sector quedarà lliure d'ofertes, tant en botigues físiques com online. En aquest moment entra el joc el consumidor, que haurà de ser el més hàbil, i sobretot ràpid per arrasar en el 'Black friday a Girona'.