El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, no creu que les promocions del Black Friday i el Cyber Monday "desvirtuïn" el model comercial català i ha assegurat que el fenomen "no entra en contradicció" amb les rebaixes d'hivern i d'estiu. "Són dues coses diferents", ha dit Puig en una entrevista a Rac 1. Si aquests descomptes de finals de novembre "serveixen perquè s'animin les compres, ja anirà bé per a la nostra economia", ha afegit. El conseller d'Empresa ha reblat que, per rebre els diners del FLA, faria "el que calgui": "Com si hem de fer tombarelles des de Collserola fins al Port de Barcelona. Que paguin el que és nostre".

Pel que fa al Black Friday, Puig ha remarcat que respon a "promocions puntuals que la llei no restringeix i que poden fer tots els comerciants d'acord amb els seus propis criteris". Això és diferent, ha dit Puig, a les rebaixes, en les quals els botiguers poden rebaixar durant un període de temps determinat els estocs que no han pogut vendre durant els sis mesos anteriors.

Puig no entén l'exigència de la CUP perquè Mas no sigui president

Pel que fa a les negociacions entre Junts pel Sí i la CUP, Puig ha manifestat que no entén "l'exigència" perquè Artur Mas no sigui president. "Des del punt de vista de radicalitat democràtica això no és sostenible", ha dit.

El conseller ha desitjat que "la situació de bloqueig es desencalli el més aviat possible" i ha advertit que "si no hi ha un bon acord, ens en haurem d'anar a les eleccions al mes de març". També ha subratllat que coincideix amb la voluntat democràtica de fer un estat propi de la CUP però ha manifestat que "en altres coses" se sent "bastant lluny" dels cupaires.