KH Lloreda, l'empresa propietària del popular desgreixador KH-7, es planteja invertir més de 2 milions d'euros en una nova planta de fabricació situada al costat de l'actual, a Canovelles, en un solar que va adquirir el 2013. El president d'aquesta companyia, Josep Maria Lloreda, va avançar que la seva intenció és concentrar en aquesta nova planta, que tindria uns 3.750 metres quadrats i estaria "totalment automatitzada", la producció dels nous productes que llanci la companyia, com el KH-7 Vaixelles, la seva aposta per entrar en el segment dels rentavaixelles a mà.

La construcció de la nova planta està supeditada a que KH-7 Vaixelles es faci un forat al mercat, tal com espera Lloreda, que va explicar que, de moment, la producció està externalitzada a un tercer. D'una altra banda, el propietari d'aquesta empresa familiar va assegurar que aspira al fet que KH Lloreda facturi "uns 100 milions a final de 2018", cosa que suposaria pràcticament doblar la facturació actual.

Lloreda va explicar que arribar als 100 milions d'euros aquell any és un "repte personal" que s'ha marcat, encara que ho veu possible donada la trajectòria ascendent de l'empresa.

De fet, l'actual pla estratègic de KH Lloreda preveia arribar a 50 milions d'euros de facturació l'any 2017, cosa que ja pràcticament s'ha aconseguit, atès que Lloreda espera acabar 2015 amb una facturació de 49 milions, fet que suposa un 10 % més que el 2014, quan va tancar amb uns ingressos de 44,4 milions. D'altra banda, KH Lloreda continua ampliant poc a poc la seva presència internacional i ja és present en una vintena de països.