08 de desembre de 2015
08.12.2015
40 Años
40 Años

Dos mesos sense cobrar a l'hotel Selvamar de Lloret

Unes 150 persones van manifestar-se ahir al matí per denunciar la situació La plantilla sospita que la direcció ja no obrirà aquest Nadal

08.12.2015 | 06:30
Un moment de la manifestació que ahir al matí va recórrer Lloret de Mar.

Unes 150 persones es van manifestar ahir pels carrers de Lloret de Mar per denunciar que els treballadors de l'hotel Selvamar no cobren des de fa dos mesos. El president del comitè, José Luis Sánchez, va assegurar que l'empresa deu entre 3.500 i 4.000 euros a cada un dels treballadors per les mensualitats d'octubre i novembre, les vacances i extres. «Ho estem passant molt malament», va explicar Sánchez.
La manifestació, convocada per CCOO i el comitè d'empresa, va sortir a les deu del matí de davant l'hotel Selvamar i va recòrrer els carrers de Lloret de Mar fins a arribar a la plaça de l'ajuntament on els manifestants van reclamar que l'empresa pagui els salaris endarrerits a la seixantena d'empleats que fa ja dos mesos que no cobren. «Xoriços, morosos, pagueu als treballadors!» o «Volem cobrar, volem cobrar», són algunes de les proclames que van cridar durant la mobilització.

Hotel en venda
A la preocupació per no cobrar se li suma que els treballadors sospiten que l'hotel no tornarà a obrir les portes. Sánchez va explicar que la direcció ja ha començat a desmantellar l'establiment enduent-se, per exemple, ordinadors i que també han sabut, a través de touroperadors, que no han gestionat reserves per a les festes nadalenques.
«Amb la hipocresia que l'hotel s'havia de vendre, han abandonat la contractació de clients», va criticar Sánchez.
Els treballadors també carreguen contra l'actitud dels responsables de l'establiment. «No ens han donat cap explicació, s'amaguen i no volen donar la cara», va lamentar.
Sánchez assenyala que l'hotel va sortir a subhasta per deutes però que no saben què passarà a partir d'ara, si hi haurà una nova direcció que se'n farà càrrec ni si comptarà amb la plantilla de treballadors que hi ha. «Sabem que ho ha pagat el que possiblement serà el comprador, però a dia d'avui no ens han comunicat res i estem patint», va concloure.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook