Casademont ofereix la possibilitat de comprar des de casa productes de la gamma Summum, com el gall d'indi trufat, productes Cuida't, amb reducció de sal i greixos o, productes Nature, sense al·lèrgens, conservants o colorants.

Amb seu a Bonmatí (Girona) i fundada per Jaume Casademont, Casademont és una empresa líder en l'elaboració de fuets i xarcuteria, des de fa 60 anys. Això és degut a la seva innovació constant dels processos i dels productes, a la qualitat de les seves referències, a la gestió de l'equip i, a la tradició fuetera de l'empresa.

La iniciativa de Casademont té l'objectiu de posar a l'abast del consumidor una eina que faciliti la compra dels productes més especials de la companyia.

Recentment, l'empresa ha incorporat la gamma Jaume Casademont, en homenatge al fundador. Els productes més tradicionals de la companyia, com el fuet, també es podran comprar online.

L'empresa té capacitat per produir 25.000 tones anuals d'embotits curats, cuits, llescats i pernils i, les vendes de la companyia fora del mercat espanyol ja ascendeixen al 55% de la seva producció a més de 50 països dels 5 continents.