La companyia tecnològica Ringing Bells, de l'Índia, fundada tot just l'any passat, va presentar, ahir a Nova Delhi, el nou telèfon intel·ligent Freedom 251, el més barat del món, a un preu de 251 rúpies, uns 3,7 dòlars. El dispositiu, que ha sortit a la venda avui, es podrà comprar a través d'una pàgina web creada exclusivament per al llançament del producte.

El telèfon disposa d'una pantalla de quatre polzades amb resolució qHD, un processador de quatre nuclis que funciona a 1,3 gigahertzs, un giga de memòria RAM i 8 gigues de memòria interna, ampliables a 32 amb una targeta Micro SD. Segons explica Ringing Bells, el Freedom 251 té una bateria de 1.450 mil·liampers i integra una càmera posterior de 3,2 megapíxels amb focus automàtic i una altra de frontal de 0,3 megapíxels.

La companyia assegura que el mòbil, que funciona amb el sistema operatiu Android 5.1 Lollipop, té una garantia d'un any, que es redueix a sis mesos en els casos de la bateria i el carregador. Amb base a la ciutat septentrional de Noida, Ringing Bells es va crear el 2015 i es troba en expansió, a la recerca de distribuïdors en cadascun dels 600 districtes de l'Índia.