Els candidats a les quatre categories dels Premis Digitals E-TECH 2015 que es decidien per votació popular més de 2.000 vots a través de Facebook, el que suposa un creixement del 33% respecte als vots populars de l'edició de l'any passat.

Els guanyadors de les nou categories a les qual es podien presentar candidatures es donaran a conèixer en la gala que se celebrarà aquest dilluns a les 19:30h a l'Auditori Palau de Congressos de Girona. En total en aquesta desena edició dels Premis han estat setanta-una les candidatures presentades.

El moment àlgid de la gala serà el lliurament del Premi «Referent Digital» al gironí Edmon Roch, qui ha tingut els darrers anys un rol destacat en el món cinematogràfic de contingut digital.

Organitzats per l'Aenteg amb la col·laboració de Diari de Girona, els Premis Digitals E-TECH 2015 compten amb el patrocini de Catalunya Caixa, EntresD, Alcar Associats, Oficina i Arxiu i el suport d'empreses com GNA, Nexus Geographics, Tr3sland Girona i Tecnocard, i d'institucions com la Generalitat, la Diputació de Girona i l'Ajuntament de Girona.