La campanya de rebaixes d´estiu que comença el proper divendres suposarà a a Girona la contractació de 2.265 persones en els sectors vinculats al gran consum, segons la previsió d´Adecco, consultora especialitzada en la gestió de recursos humans. A Catalunya, seran 26.819 contractes, xifra suposa un augment del 3% respecte a les contractacions que es van signar per les rebaixes de l´estiu passat. Les dades apunten que Catalunya és la comunitat de l´Estat que més ocupació genera, seguida de Madrid amb 18.781 llocs de treball.

La demarcació de Barcelona és la primera de l´Estat en nombre de llocs de treball generals per la campanya de rebaixes, amb 20.598. A Girona, la xifra de nous contractes arriba enguany als 2.265. Lleida registra 2.015 noves ocupacions i Tarragona 1.941. En tots els casos, la xifra de contractació supera les de les rebaixes de l´estiu de 2015.

Els sectors d´alta perfumeria i cosmètica, electrònica, joguines, alimentació, distribució i detall, logística i transport, hostaleria i restauració són els que més llocs de feina generen durant la campanya de rebaixes d´estiu.