22 de agost de 2016
22.08.2016

Barcelona rep 27.210 creueristes en el segon dia amb més afluència de l'any

Un gran nombre de passatgers van fer escala ahir a la capital catalana en dues de les naus turístiques més voluminoses del món

23.08.2016 | 07:25
Els passatgers del "Norwegian Epic", fent cua per agafar un taxi al port de Barcelona.

El port de Barcelona va registrar ahir el segon dia amb més afluència de creueristes d'enguany, ja que un total de 27.210 passatgers van fer escala a la capital catalana a bord de cinc creuers. Dos d'ells, el Norwegian Epic i l'Harmony of the Seas, es troben entre els més grans del món, amb eslores superiors als 300 metres i amb un total de gairebé 20.000 passatgers entre tots dos. Des de divendres, el port barceloní ha rebut 15 creuers en un dels caps de setmana amb més activitat de tot l'any. El rècord de creueristes d'aquest 2016 es va registrar el passat 3 de juliol amb 27.900 passatgers.

El port de Barcelona és capdavanter a Europa en el turisme de creuers, ja que més de dos milions de passatgers embarquen o desembarquen cada any des de les seves terminals. Dels cinc creuers que hi van fer escala ahir, un, el Mein Schiff 3, va arribar al vespre, mentre que la resta ho van fer al llarg del matí. Pel que fa a les sortides, quatre d'ells van deixar la capital a les sis de la tarda i un a les vuit del vespre. Barcelona superarà els 20.000 creueristes tots els diumenges de l'estiu, una xifra que també s'ha superat els dos primers dissabtes d'aquest mes d'agost.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook