14 de setembre de 2016
14.09.2016

El Grup Guitart es ven l'hotel Monterrey de Lloret a un fons forà

Un altre fons voltor amb seu a Luxemburg estaria interessat a adquirir un segon establiment hoteler lloretenc, el Marina Sand

14.09.2016 | 00:57
Panoràmica de la façana de l´hotel Monterrey.

La cadena Guitart Hotels ha deixat de ser propietari del Monterrey de Lloret de Mar, l'únic establiment de cinc estrelles que posseïa aquest grup familiar amb seu al municipi selvatà, amb 60 anys d'història i que també té establiments a Barcelona i la Cerdanya. L'operació, de la qual no n'ha transcendit l'import, no ha afectat el centenar de treballadors del Monterrey, que mantenen els llocs de treball. Miquel Trapé, director general de Guitart, explicava que aquesta era, precisament, una de les condicions que va posar la presidenta del grup, Cristina Cabañas, informava, ahir, La Vanguardia. Amb la venda del Monterrey, Guitart Hotels es queda amb tres establiments de quatre estrelles i amb cinc de tres.
Amb la venda del Monterrey, la cadena pot saldar el deute hipotecari que pesava sobre l'establiment, que va adquirir l'any 2014 per uns 30 milions d'euros i, al mateix temps, afrontar una nova fase de creixement. En declaracions a Crónica Global, un portaveu del grup indicava que el fons propietari del Monterrey és «internacional» i està dedicat a «la gestió d'inversions empresarials». El Monterrey disposa de 200 habitacions i compta amb un spa i un centre wellness. En aquest context, l'objectiu del grup passa ara renovar els actius de categoria més baixa i per millorar la qualitat, a fi i a efecte d'augmentar-ne la qualificació. En aquest context, un fons voltor amb seu a Luxemburg, Burlington Properties SA, estaria interessat en la compra de l'hotel Marina Sand de Lloret, propietat del grup Savoy, que aquest estiu ha estat al centre de la polèmica en haver estat denunciat per Endesa per estafar més de 400.000 euros «punxant» la llum. Segons Crónica Global, el fons ja hauria contactat amb els propietaris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook