Eurofirms, empresa de Recursos Humans amb seu central a Cassà de la Selva que ofereix solucions de feina temporal, selecció de personal, formació i desenvolupament de talent i externalització, veu ampliada la seva presència a Espanya i Portugal amb l'adquisició de Mnemon Group, conglomerat que desenvolupa les seves activitats a través de Pempsis ETT, Mnemon i Kerdos, entre d'altres empreses. Amb aquesta incorporació, Eurofirms veu ampliada la seva xarxa d'oficines amb noves delegacions a Lisboa i Madrid.

Mnemon Group, amb un facturació propera als 40 milions d'euros, ofereix serveis de feina temporal, consultoria, formació, outsourcing i neteja a empreses de diferents sectors de tota la Península. L'equip humà de Mnemon Group -juntament amb les seves delegacions- s'ha integrat progressivament a l'operativa d'Eurofirms. En el conjunt del grup Mnemon ja s'han integrat progressivament els equips i l'operativa d'Eurofirms i la nova cartera de clients pot accedir a l'àrea privada de clients d'Eurofirms, una plataforma de gestió que és un referent en el sector i que permet un important estalvi de temps i de recursos. Amb aquesta operació, Eurofirms ja compta amb 80 delegacions a Espanya i Portugal, que en l'exercici 2015 va assolir una facturació de 198 milions d'euros i va millorar les xifres en un 41% respecte a l'anterior.

Miquel Jordà, director general d'Eurofirms, considera que «per a Eurofirms és molt important aprofitar les diferents oportunitats que ens ofereixen empreses del sector com Mnemon, ja que permet incrementar la capacitat operativa de la nostra empresa en diverses zones d'Espanya i Portugal». També considera molt important «aconseguir que els equips de professionals que s'incorporen a Eurofirms s'adaptin a la nostra filosofia de gestió, centrada en els valors i orientada a potenciar les capacitats de les persones». D'altra banda, Jordà creu que els clients de Mnemon «podran apreciar una notòria millora amb la manera de treballar que tenim a Eurofirms, centrant-nos en la transparència, la facilitat de gestió i la qualitat del servei».

Eurofirms ofereix solucions de feina temporal, selecció de personal, formació i desenvolupament del talent i externalització d'activitats. Es tracta de la primera empresa espanyola de recursos humans (la quarta si es tenen en compte les firmes de capital estranger). La companyia compta amb una plantilla de més de 400 treballadors.