L'esperada posada en marxa de Papelera de Sarrià -l'antiga Torraspapel-, del grup Hinojosa, és ja una realitat imminent i es preveu que comenci la seva activitat en les properes setmanes. Aquest començament suposarà una reactivació econòmica per a la localitat de Sarrià del Ter amb tradició paperera des dels anys 40 i que va patir una un fort daltabaix amb el tancament de la fàbrica Torraspapel el 2014.

Amb una inversió de 30 milions d'euros per a la remodelació, adquisició de maquinària i posada a punt, i amb la creació de 40 llocs de treball, aquesta fàbrica està cridada a convertir-se en tot un referent europeu en fabricació de paper. El seu objectiu és el de proveir i subministrar a les plantes de cartró ondulat del grup Hinojosa de la matèria primera. Aquesta planta treballarà colze amb colze amb l'altra paperera del grup que s'ubica a l'Alqueria (Alacant).

El grup Hinojosa posa en marxa una instal·lació que va comprar el juliol de 2015, després que aquesta estigués aturada durant un any.