14 de novembre de 2016
14.11.2016

Construccions Rubau construirà una clínica maternoinfantil a Colòmbia

L'obra començarà aquest mes de novembre i té un termini d'execució de 24 mesos

14.11.2016 | 17:46
Construccions Rubau construirà una clínica maternoinfantil a Colòmbia

L´empresa gironina Construccions Rubau construirà una clínica materno-infantil a la ciutat colombiana d´Ibagué. Es tracta de la Unitat Maternoinfantil (UMIT S.A.) del Tolima, un municipi colombià situat al centre del país. L´obra, que serà executada per Rubau en la seva totalitat, s´iniciarà aquest mes de novembre i el termini d´execució és de 24 mesos. El nou complex hospitalari, propietat d´un grup de professionals vinculats al sector salut, unificarà en un sol edifici tota l´atenció i serveis materno-infantils –entre els quals s´inclouen urgències, la Unitat de Cures Intensives (UCI), cirurgies, obstetrícia, hospitalització i quimioteràpia infantil i per a la dona-. El cost de l´obra serà d´uns 14,1 milions d´euros.

La nova instal·lació comptarà amb un edifici de cinc pisos i dos soterranis. La construcció de la clínica, que fins ara atenia una mitjana de 3.500 usuaris anuals, permetrà augmentar la capacitat d´atenció al públic, disminuint les taxes de morbiditat, discapacitat i mortalitat infantil, de dones gestants i dones en general.

Construccions Rubau, fundada el 1968 a Girona, va iniciar la seva activitat a Colòmbia l'any 2012 i actualment té en execució en aquest país un total de vint-i-vuit obres, entre les que destaquen l´edifici The Icon, el més alt de la ciutat de Barranquilla; vint escoles a diferents departaments del país; el centre penitenciari de Bugavalle del Cauca; carreteres de Boyacá i Nariño; i la prolongació de l´avinguda de ciutat de Cali; a més de diverses construccions residencials.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook