redacció agÈnciEs

n Finalment, vindrà a Girona: Arnaldo Muñoz, director general d'Airbnb a Espanya i Portugal, ha confirmat a l'Associació Espanyola de Directius (AED) que dimecres vinent participarà en la jornada Reinventa't 2016 que, sota l'eslogan Digitalitzar-se o morir, analitzarà, de la mà d'experts en Management i en l'economia digital, els reptes que planteja la revolució tecnològica a les empreses. Organitzada per l'AED i per Tribuna de Girona i patrocinada per la Diputació i per KPMG, la jornada se celebrarà a l'Auditori-Palau de Congressos de la ciutat.

En el cartell de ponents plantejat d'inici per l'AED, el de Muñoz era un dels noms que hi figurava; per raons d'agenda, però, el director general d'Airbnb -el portal online que ha revolucionat el sector de l'allotjament turístic mundial i que recentment ha anunciat que incorpora la comercialització de viatges al seu model de negoci- havia excusat la seva absència i delegava en Ángel Mesado, Public Policy Manager, la representació de la companyia. Dimecres, però, Arnaldo Muñoz confirmava a l'organització que finalment podrà ser a Girona. El màxim directiu d'Airbnb a la Península Ibèrica és llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona i MBA per la Universitat de Houston (EUA). També és membre del comitè acadèmic i director del Centre accelerador Barcelona Digital de l'Institut Superior per al desenvolupament d'Internet (ISDI). Durant dos anys, abans de desembarcar a Airbnb, va ser conseller delegat de Budgetplaces.com i, anteriorment, va exercir els càrrecs de vicepresident i director de màrqueting per a Europa de Vistaprint, vicepresident per a Europa de Lastminute.com i director general pel Sud d'Europa de la línia aèria Easyjet. També ha exercit càrrecs de responsabilitat a les àrees de vendes i màrqueting en empreses com Procter & Gamble, Nike o Puig.

Arnaldo Muñoz prendrà part en la taula rodona Com es gestiona una empresa nativa digital?, juntament amb Miquel Martí, CEO de Barcelona Tech City, i Gina Tost, cofundadora i CEO de Geenapp, i que moderarà el periodista Jordi Juan.