18 de gener de 2017
18.01.2017

Lidl continua la seva expansió a la província de Girona

La cadena de supermercats obre un nou establiment a la ciutat de Girona que substitueix un altre ubicat al mateix espai però de menors dimensions

18.01.2017 | 13:23

La cadena de supermercats Lidl continua la seva línia d'expansió a la província de Girona amb l'obertura d'un nou establiment a la capital que substitueix un altre ubicat anteriorment al mateix espai, però de menors dimensions.

Segons informen els responsables de la companyia, la posada en marxa d'aquest punt de venda ha suposat una inversió de 3,5 milions d'euros i la contractació d'una quinzena de nous empleats.

La nova botiga compta amb una sala de vendes de 1.300 metres quadrats i un assortiment format per més de 1.800 referències fixes i 5.000 variables.

L'immoble, que compta amb una sala de formació en línia destinada als empleats, incorpora elements de sostenibilitat com plaques fotovoltaiques i sistemes d'il·luminació i climatització de baix consum.

Amb aquesta obertura, Lidl ha posat en funcionament tres nous establiments a Girona en el termini d'un any i sis a tot Catalunya, amb una inversió global de 15 milions d'euros i la creació d'un centenar de llocs de treball.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema