Hipercor no reuncia al projecte d´augmentar el nombre de plantes per al centre comercial de Girona -ho va sol·licitar a l´Ajuntament de Girona el juny de 2012- però encara està pendent de rebre l´autorització que li permeti iniciar les obres. Fonts de la firma indiquen que una vegada hagi entrar el primer camió, l´ampliació del centre comercial trigarà un màxim de dos anys.

Després de les reformes, l´establiment passarà a operar amb la marca El Corte Inglés. Durant tot el període que durin les obres, el centre seguirà obert al públic.

L´ampliació dels grans magatzems és un projecte que ha estat més d´una dècada sobre la taula. El 2006 va signar un conveni amb l´Ajuntament perquè l´empresa volia ampliar 8.000 metres quadrats de superfície i havia d´ocupar dos terços de la plaça Salvador Dalí per fer-hi un aparcament. Tanmateix, el 2012 va renunciar a l´ocupació a canvi de poder aixecar una altra planta més a l´actual edifici comercial. La modificació va quedar aprovada en el ple municipal celebrat el juny de 2012.