CaixaBank ha concedit crèdits per valor de 308 milions d'euros a les empreses de les comarques gironines durant el 2016. Aquesta xifra representa un increment d'un 2% respecte a l'exercici anterior. Aquests préstecs, adreçats a petites, mitjanes i grans empreses de la demarcació de Girona, s'han destinat principalment a inversions per al creixement dels seus negocis. En el conjunt de Catalunya, CaixaBank va concedir préstecs a empreses per valor de 4.500 milions d'euros.

Aquesta xifra de crèdits inclou tant préstecs com lísings, un producte amb el que s'obtenen importants avantatges fiscals, a més de finançar l'IVA. La xifra també inclou les operacions sindicades, en què CaixaBank posa a disposició de les empreses la seva experiència com a banc agent.

A més d'aquests préstecs, CaixaBank ofereix a les empreses diverses línies de finançament especialitzat, como factoring, confirming o rènting, per garantir tant les necessitats de circulant com les inversions a llarg termini.

Tres centres especialitzats

CaixaBank posa disposició de les empreses gironines tres centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. En els centres, ubicats a Girona ciutat, Figueres i Cassà de la Selva, treballen 36 experts en la gestió integral de les empreses que donen servei actualment a 2.500 empreses de les comarques de Girona, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

Segons l'estudi de FRS Inmark sobre comportament financer de les empreses, el 44,9% de les empreses ha escollit CaixaBank com a banc.