Group Mania Online, empresa gironina referent en la venda a través d´internet, inaugurarà a Girona la seva primera botiga física. El Group Mania Online està format per Aventuramania, que en poc més de cinc anys ha aconseguit ser la cinquena ecommerce espanyola en el sector outdoor, Telescopiomania i Microscopiomania. A la botiga física, situada polígon industrial Domeny Nord de Girona, es podrà adquirir material per a esports d´aventura i outdoor, telescopis, microscopis i tots els productes relacionats que s´ofereixen a les seves webs.

Al capdavant del Group Mania Online estan Xavi Nieto, apassionat dels esports d´aventura i expert en màrqueting online, i David Fernàndez, físic i apassionat de l´astrofísica, la cosmologia i els telescopis astronòmics. Junts van crear l´empresa l´any 2012 i asseguren que "el fet de compartir afició amb els nostres clients ens fa molt propers, ja que comprenem a la perfecció les seves necessitats".

Nieto i Fernàndez han enfocat el seu projecte en oferir un plus al consumidor, i aquest és l´assessorament; "estem obsessionats en oferir les màximes facilitats als clients perquè es puguin posar en contacte amb nosaltres i poder-los aconsellar en les seves compres". En aquest sentit afegeixen que "estem implementant una millora en el xat perquè sigui una eina 100% visual i interactiva que farà que el client se senti com si fos a la botiga física de Girona".

Dins del Group Mania Online destaca l´e-commerce Telescopiomania, que en només 5 anys s´ha convertit en líder de vendes en el mercat nacional i té l´exclusivitat en venda de telescopis a la província de Girona. "Som especialistes en configuracions òptiques de tota mena i el fet de tenir en el nostre equip d´experts en òptica i en astronomia fa que siguem capaços de dissenyar configuracions òptiques a mida de les necessitats del client" han explicat Nieto i Fernàndez. Entre els seus clients destaquen l´Institut d'Astrofísica de Canàries, l'Agència Especial Europea, el Ministeri de Defensa o el CSIC.