Ha nascut wifiboo, el primer operador de telefonia i Internet que ofereix els serveis al gust de cada client. Segons ha anunciat la companyia,el seu sistema permet contractar els serveis que es vulgui -Internet, telefonia mòbil, telefonia fixa, TV, etc.- fent-se un pack a mida, de manera que no cal pagar per serveis que no es faran servir.

Wifiboo, que opera des del Pla de l'Estany, compta actualment amb uns 2.500 clients a les comarques gironines, i la previsió és que d'aquí al 2020 arribin a donar servei a 10.000 persones a la demarcació.

El sistema de repetidors instal·lats actualment al Gironès, Pla de l'Estany i Alt Empordà, que en un any i mig i a un ritme de quatre nous repetidors cada trimestre, s'ha d'ampliar a pràcticament la totalitat de les comarques gironines, és de tecnologia LTE Advanced d'última generació, la mateixa que fan servir els grans operadors. Són repetidors llicenciats, de freqüència exclusiva, que garanteixen la màxima qualitat en el servei, evitant interferències.

Pel que fa a telefonia mòbil, el servei ofereix cobertura Movistar. I pel que fa a Internet, s'ofereix la màxima velocitat de connexió, fins a 50 Mb. I tot plegat a preus més econòmics que els que ofereixen la resta d'operadors, des de 3,95 euros al mes en telefonia i 29 euros en Internet. Pel que fa a televisió, ofereixen la possibilitat de contractar un aparell amb les plataformes que es desitgin ja instal·lades, que es poden connectar des de qualsevol dispositiu.

Els serveis es poden contractar a través de la seva pàgina web http://www.wifiboo.cat/ o bé per telèfon al 972 596 774. Fan tots els pressupostos a mida i no obliguen a cap mena de permanència.

Wifiboo és el nom i la marca registrada el 2017 amb que Corporació Megatel s.l. ( Anxanet i Grup Megatró) posa en marxa la seva nova plataforma d´entreteniment en familia. La Corporació Megate està registrat com a operador de Telecomunicacions des del 2003 a la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions.