Aquesta novena edició d'Expocasió Girona 2017 comença amb tot l'èxit de les seves edicions anteriors. Durant els quatre dies de la fira es congregaran a l'avinguda de Vilablareix de Fornells de la Selva 7 expositors, 20 marques i uns 250 vehicles en exposició. Les previsions d'assistència són d'unes 3.000 persones i una previsió de vendes estimades en 120 vehicles. Com a novetat, enguany hi haurà un espai food truck dins el recinte.

Les vendes de vehicles d'ocasió a Espanya han pujat fins al 30,7% durant el primer trimestre de 2017, mostra la consolidació del mercat del VO com a primera opció de compra per una bona part dels conductors espanyols. Segons dades de l'Institut d'Estudis D'Automoció (IEA) les transferències de cotxes usats durant el primer trimestre de 2017 a territori espanyol es van incrementar un 30,7%, arribant a les 551.108 unitats venudes.

A Catalunya, l'increment va ser del 31,2% gràcies a la bona tendència a la puja dels cotxes seminous, un factor decisiu en aquest augment de les transferències. Fins al mes de març, les vendes de seminous van créixer un 66,9%, representant un total del 22% del mercat. Per altra banda, els vehicles amb més de deu anys d'antiguitat segueixen concentrant les vendes, augmentant un 28,5%.

Les vendes de concessionaris i compravendes van créixer més d'un 52% respecte l'any anterior La balança s'inclina cada vegada més cap al sector professional. Durant aquest 2017, les vendes de concessionaris i compravendes van créixer més d'un 52%.

Expocasió Girona 2017 vol satisfer la demanda de vehicles seminous de qualitat, presentant una àmplia oferta de vehicles de tots els segments per atraure tots els públics interessats a adquirir vehicles d'ocasió a un preu molt competitiu. L'equip de l'Ajuntament de Fornells, amb el seu alcalde Narcís Boschdemont i Esparraguera al capdavant, especialment sensibilitzat amb la situació del sector de l'automoció, ha prestat el seu total suport i col·laboració a la celebració de l'esdeveniment.