Banc Sabadell, a través de la seva unitat de negoci Sabadell Professional, va organitzar al Museu d'Art L'encontre va servir per fer un balanç de l'activitat del banc amb aquests col·lectius i presentar-los les novetats més destacades quant a serveis i assessorament financer.

L'entitat té un posicionament líder en el mercat d'aquests col·lectius professionals a Girona, amb els quals té signats convenis de col·laboració. Gràcies a aquests acords, els col·legis gironins ofereixen als seus membres associats condicions preferents de productes i serveis del banc.

Amb una penetració del 90% al conjunt de la província, Banc Sabadell va tancar el 2016 amb un increment d'un 8% en el nombre de clients d'aquest segment de mercat. El volum de negoci a les comarques gironines va ascendir fins als 318 milions d'euros, un 12,5% més que el passat exercici.

L'entitat, per mitjà de Sabadell Professional, és líder a tot Espanya en el mercat de la gestió de col·lectius professionals amb més de 3.000 convenis firmats.