17 de maig de 2017
17.05.2017

Banc Sabadell apuja un 8% els clients de col·legis professionals

L'entitat té un volum de negoci de 318 milions d'euros, amb un increment del 12,5% respecte de l'any passat

17.05.2017 | 11:11

Banc Sabadell, a través de la seva unitat de negoci Sabadell Professional, va organitzar al Museu d'Art una trobada amb els presidents dels col·legis professionals de Girona. L'encontre va servir per fer un balanç de l'activitat del banc amb aquests col·lectius i presentar-los les novetats més destacades quant a serveis i assessorament financer.

L'entitat té un posicionament líder en el mercat d'aquests col·lectius professionals a Girona, amb els quals té signats convenis de col·laboració. Gràcies a aquests acords, els col·legis gironins ofereixen als seus membres associats condicions preferents de productes i serveis del banc.

Amb una penetració del 90% al conjunt de la província, Banc Sabadell va tancar el 2016 amb un increment d'un 8% en el nombre de clients d'aquest segment de mercat. El volum de negoci a les comarques gironines va ascendir fins als 318 milions d'euros, un 12,5% més que el passat exercici.

L'entitat, per mitjà de Sabadell Professional, és líder a tot Espanya en el mercat de la gestió de col·lectius professionals amb més de 3.000 convenis firmats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema