Aquesta operació suposa l'entrada d'Ontario Teachers al mercat funerari espanyol i portuguès. El fons de pensions és propietari de OGF, el primer grup funerari francès que realitza més de 122.000 serveis funeraris a l'any.

El pla de pensions canadenc, caracteritzat per la prudència i visió social en les seves inversions, inverteix en grans companyies de primer nivell amb l'objectiu d'acompanyar-los en el seu creixement amb especial focus en la innovació i el compromís amb la satisfacció del client.

Jo Taylor, director general Sènior d'Ontario Teachers' Pension Pla, considera que «Mémora és un gran projecte empresarial amb un sòlid compromís social i grans oportunitats de creixement».

En paraules de Juan Jesús Domingo, Conseller Delegat de Mémora, «estem davant una nova fita que confirma el lideratge i bon posicionament de Mémora que aconsegueix atreure l'atenció de reconeguts inversors internacionals de primer nivell. Estem molt il·lusionats amb l'oportunitat de treballar mà a mà amb el fantàstic equip d'Ontario Teachers' amb qui compartim la visió del futur del nostre sector».

Sobre Mémora

Mémora és el primer grup a Espanya i Portugal de serveis funeraris, tanatoris, crematoris i gestió de cementiris. Realitza més de 47.000 serveis funeraris i 17.000 incineracions i més de 42.000 famílies van ocupar les seves sales de vetlla a Espanya i Portugal.

A tot Espanya, el grup explota i gestiona a través de 1.250 professionals i 130 empreses funeràries, 129 tanatoris, 26 crematoris i 23 cementiris, oferint servei a nivell local amb solucions nacionals i visió internacional.

Sobre Ontario Teachers'

Ontario Teachers' Pension Pla és el major pla de pensions d'un únic col·lectiu professional de Canadà, amb 175.600 milions de dòlars canadencs en actius nets a 31 de desembre de 2016.

Compta amb una cartera diversificada d'actius globals, de dels quals aproximadament el 80% es gestionen internament i ha obtingut una taxa mitjana anual de rendibilitat del 10,1% des de la fundació del pla en 1990. Ontario Teachers és una organització independent amb seu a Toronto.

La seva oficina de la regió d'Àsia-Pacífic està situada a Hong Kong i la seva oficina de la regió d'Europa, Orient Mitjà i Àfrica està situada a Londres. El pla de beneficis definits, que està totalment finançat, inverteix i administra les pensions dels 318.000 mestres actius i jubilats de la província d'Ontario (Canadà).