13 de agost de 2017
13.08.2017

La policia deté l'amo d'un bar per esclavitzar els seus empleats a Palma

13.08.2017 | 07:14

La Policia Nacional va detenir per un delicte contra els drets dels treballadors a l'amo d'un bar restaurant de Palma que imposava condicions d'esclavitud als seus empleats, amb jornades laborals de fins a 17 hores, tots els dies de la setmana, sense contracte i per sous miserables.

La investigació dels agents de la Brigada d'Estrangeria i Fronteres va començar al juliol, arran d'una denúncia per les condicions abusives que imposava un empresari, presentada per un extreballador del local, va informar la Prefectura Superior de Policia de les Balears en un comunicat.

Els agents van localitzar altres antics treballadors que van corroborar haver treballat en aquestes mateixes circumstàncies, davant la por de ser acomiadats i per necessitar ingressos per subsistir.

Les condicions abusives de treball consistien en realitzar jornades laborals de 12 hores diàries, arribant en alguns casos fins a les 17 hores, durant tots els dies de la setmana i sense disposar de contracte laboral. El propietari del local els abonava al voltant de 3,5 euros per hora treballada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema