El sector immobiliari de luxe viu un bon moment a casa nostra. Aquest diari ha rastrejat les ofertes dels principals portals immobiliaris i de les agències dedicades a la venda de cases exclusives i hem localitzat les cases més cares de la Costa Brava, aquelles que costen més de 10 milions d'euros. Les trobem a Sant Feliu de Guíxols, Begur, Platja d'Aro i Tossa de Mar. Probablement, qui opti a comprar-les no necessiti una hipoteca, però si es donés el cas haurien de desembutxacar una quota mensual estratosfèrica: Com a mínim 27.000 euros mensuals si financessin el 70% del cost de la casa en un préstec a 30 anys.

1. Casa a Sant Feliu de Guíxols - 16 milions d´euros

Espectacular xalet en primera línia de mar A l´exclusiva urbanització de Punta Brava, a Sant Feliu de Guíxols, hi trobem aquesta espectacular casa de prop de mil metres quadrats. Té 11 habitacions, 12 banys, un celler, una zona d´spa i piscina. La parcel·la de 2.100 metres quadrats és una gran balconada sobre el Mediterrani.

2. Mansió a Sant Feliu de Guíxols

Espectacular mansió prop del centre urbà de Sant Feliu de Guíxols. La casa principal compta amb 481 m² construïts i 8 habitacions. Disposa d´una gran piscina i d´un ampli jardí amb vistes al mar. Fa un any estava a la venda per 11 milions d'euros, tot i que en l'actualitat els portals immobiliaris que la comercialitzen posen "preu a consultar"

3. Xalet de luxe la cala d'Aigufreda (Begur) - 10,2 milions d´euros

Disposa d´una casa principal amb 2.000 m2 de terreny i 472 m2 de construcció i d´un annex per convidats de 208 m2 amb cuina, menjador i 1 bany. Té garatge per 4 cotxes, piscina i vestidors. El venedor destaca que la normativa permet fer una ampliació i construir una altra piscina.

4. Port Salvi - Puntabrava (Sant Feliu de Guíxols) - 10 milions d´euros

Casa de 800 m² i 10 habitacions amb unes vistes impressionants sobre el Mediterrani. Una finca en una de les zones més exclusives de la Costa Brava Sud situada a uns 10 minuts en cotxe del Passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols.

5. Casa a Platja d'Aro

És probablement la casa més vella de les que ha entrat en aquesta exclusiva llista. Es tracta d'un immoble de 720 metres quadrats i 11 habitacions situat en un dels millors punts de Platja d'Aro, molt a prop de Sa Conca, la Cala Rovira i la Cala del Pi.