Bon Preu, propietari de Bonpreu, Esclat, EsclatOil, invertirà 200 milions d'euros en noves obertures en els exercicis 2018 i 2019 i en la construcció d'una nova seu corporativa i crearà 1.300 nous llocs de treball.

Segons va comunicar l'empresa, la inversió estarà destinada a l'obertura de 27 nous establiments i la reforma i modernització de part dels existents, a més de la construcció de la nova seu corporativa del grup, a Osona. En els sis primers mesos del 2017, Bon Preu ha invertit més de 60 milions en la construcció i modernització d'establiments de Catalunya.

L'empresa, que destaca la seva intenció de seguir apostant pel creixement i desenvolupament de la seva activitat a Catalunya, va destacar que els mesos de setembre i octubre s'estan mostrant més actius en el consum del que venia apuntant el primer semestre del 2017 especialment en les seccions de frescos, com peix, fruita i verdura, carns o xarcuteria.

Bon Preu va tancar el primer semestre fiscal, de març a agost, de l'exercici del 2017 amb un increment del 9,9% en la seva facturació respecte al mateix període de l'any passat, amb una facturació de 591 milions d'euros. El 2016, la facturació total del grup va ser de 1.077 milions d'euros.

Per cobrir les necessitats de professionals d'aquests nous establiments es preveu contractar 1.300 nous professionals, cosa que suposaria que la plantilla de Bon Preu a final de 2019 seria de 7.400 persones.