Correos ha obert el termini de presentació de sol·licituds per accedir a algun dels més de 70.000 llocs de treball que s'estima que oferirà l'empresa pública. Els interessats tenen habilitat el termini d'inscripció a la pàgina web de la companyia fins al proper divendres 3 de novembre (aquest inclòs), amb el qual podran accedir a les borses d'ocupació temporal que posarà en marxa Correus i que obriran places tant per a atenció al client com per a repartiment (a peu o motoritzat).

D'aquesta manera, Correos reactiva les contractacions després de diversos anys sense convocatòries d'aquest tipus. A més, per tractar-se d'ocupació temporal, no cal passar cap tipus d'oposició, tot i que per a la selecció si es requereix superar un seguit de requisits generals, com és el fet d'estar en possessió de graduat escolar, no inscriure en més de dos borses d'ocupació i altres més específics com per al repartiment, en on serà obligatori estar en possessió del permís de conduir moto a, A1, A2, o la possessió del permís de conduir B (B1 antic) amb una antiguitat superior a tres anys.

Per establir l'ordre de selecció dels candidats es valorarà, a data del 22 de desembre, l'experiència en llocs de treball similar, el disposar d'estudis superiors o cursos homologats o haver participat en l'última convocatòria d'ingrés de personal laboral fix posada en marxa per Correus.