PIMEC Girona i DinàmiG, l'Agència d'Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa, presenten el programa RelleuPime, que ha dissenyat la patronal amb l'objectiu de donar continuïtat a les empreses per evitar que s'hagin de liquidar o tancar en un futur per falta de relleu.

El programa s'emmarca dins la fase de canvi de l'empresa, quan és necessari un pla de continuïtat del negoci. Per això, es dirigeix a aquells empresaris o empresàries que tenen la necessitat de donar el testimoni de l'empresa, una fase d'alt risc i alhora una oportunitat per organitzar el relleu de la manera més òptima a les persones més adequades i amb el temps necessari.

En aquest sentit, el programa RelleuPime consisteix en una diagnosi de la situació de l'empresa o negoci. A partir d'aquest anàlisi i segons les conclusions que se'n derivin, es proposaran a l'empresa les accions més convenients a implementar per aconseguir amb èxit el seu objectiu.

En la presentació de la jornada van participar la regidora d'Empresa i Ocupació, Núria Zambrano i el Secretari Territorial de PIMEC Girona, Joan Barfull. La part tècnica del programa RelleuPime la va presentar la consultora d'empresa i coach, Montse Altarriba, que forma part de la xarxa de consultors/es de PIMEC.

Una desena d'empresàries van assistir a aquesta jornada, que s'emmarca en el conveni de col·laboració entre PIMEC Girona i DinàmiG i que té per finalitat apropar els programes de PIMEC a les empreses de la Garrotxa.