L'empresa DINOX de Cornellà de Terri ha estat guardonada amb el Premi de Prevenció de Riscos Laborals que concedeix el Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona. El reconeixement va ser lliurat per Elena Juanola, directora de l'Institut Català de Seguretat i Salut Laboral, que va presidir l'acte, conjuntament amb Joan Alcalà, tinent d'alcaldia de l'Àrea d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de Girona, i Jordi Fabrellas, degà del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona.

El Col·legi d'Enginyers ha seleccionat aquesta empresa després de realitzar un qüestionari sobre bones pràctiques en prevenció de riscos laborals a diferents empreses gironines. En el cas de Dinox, que va resultar la més ben valorada, se'n destaquen els seus procediments operatius -amb la identificació i regulació de les activitats que comporten riscos als treballadors-, així com la seva estructura organitzativa en el camp de la seguretat, la completa tasca formativa que s'hi du a terme, el control de l'accidentabilitat, etc.

Segell acreditatiu

Com a novetat d'aquesta edició, el Col·legi ha dissenyat un segell acreditatiu del Premi de Prevenció de Riscos Laborals que l'empresa Dinox podrà utilitzar en les seves comunicacions. L'objectiu d'aquest segell és que la tasca preventiva per evitar la sinistralitat i els incidents laborals guanyi visibilitat entre el teixit empresarial.

Dinox és una indústria dedicada al disseny, fabricació i comercialització de maquinària i equips industrials per al sector de la higienització. Anys d'experiència en el rentat i assecat li permeten oferir una extensa gamma de màquines altament competitives, ergonòmiques i segures.

Dinox, fundada el 1981 i que actualment compta amb una plantilla d'uns trenta treballadors, va començar la seva activitat amb la construcció de maquinària per al sector de la carn.