21 de novembre de 2017
21.11.2017

Reinventa't analitzarà els reptes dels directius en els canvis tecnològics

La jornada, que es farà el 29 de novembre, compta amb una quinzena de ponents, on destaca l'economista Jeremy Rifkin i Sor Lucía Caram

21.11.2017 | 08:14
Massana, Vila i Gangonells, ahir, durant al presentació.

La setena edició del Reiventa't a Girona reunirà directius i experts en els àmbits de la innovació, el lideratge i el treball per abordar els nous reptes empresarials. Sota el lema, L'empresa 4.0: més tecnològica, més humana, la jornada es farà el 29 de novembre a l'Auditori Palau de Congressos. Se centrarà en la necessària transformació per adaptar-se als canvis tecnològics en la quarta revolució industrial així com la creixent exigència de la societat perquè hi hagi unes organitzacions «més ètiques i compromeses amb els problemes socials i ambientals». Entre la quinzena d'executius i experts convidats, destaca la de l'economista i escriptor Jeremy Rifkin, que pronunciarà una videoconferència sobre la innovació, el lideratge i el compromís social. També hi participarà sor Lucía Caram, com a directora general de la Fundació Rosa Oriol, vinculada a l'empresa TOUS, i la cofundadora de Social Car, Mar Alarcón, entre d'altres.

La jornada, organitzada per l'Associació Espanyola de Directius (AED) i Tribuna de Girona -fòrum participat conjuntament CaixaBank, Ràdio Girona i Diari de Girona-, es dividirà en sis blocs. La primera part, l'obrirà el director general de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, que donarà algunes de les claus del gran repte de gestió que suposa per als directius, empresaris i professionals liderar aquest gran canvi. A continuació Sor Lucía Caram, directora general de la Fundació Rosa Oriol (vinculada a la multinacional catalana TOUS), compartirà la seva experiència al servei de la comunitat.

El primer diàleg de la jornada tindrà lloc entre la directora de Tecnologia i Innovació d'IBM a España, Portugal, Grecia i Israel, Elisa Martín; el director general de Marketing & Board Member de Blue Prism, Pat Geary. Ambdues companyies formen part de «Les 50 empreses més Intel.ligents de 2017», una llista que elabora la prestigiosa publicació MIT Technology Review y que reconeix anualment a les empreses que combinen millor innovació tecnològica i un model de negoci eficaç. Martín i Geary parlaran sobre l'ús de la tecnologia per a un món millor.

Seguidament, hi haurà una taula rodona sobre les claus del nou lideratge empresarial amb la presència de Mar Alarcón (cofundadora i CEO de Social Car), Ivan Contreras (CEO de Torrot Group), Leandro Mazón (soci de KPMG) Aleix Valls (conseller de Colonial i CEO del Mobile World Capital entre els anys 2014 i 2017).

El segon debat, sobre el futur del treball, es farà abans de dinar i el protagonitzaran Javier Creus (fundador d'Ideas for Change), Javier García (millor innovador del país l'any 2017 pel MIT, col·laborador del World Economic Forum i fundador de Rive Technology i Celera) i Jordi Serrano (soci director de Future for Work Institute). Després de la clausura per part de les autoritats, l'economista i escriptor Jeremy Rifkin, pronunciarà una videoconferència magistral sobre innovació, lideratge i compromís social.

Després de sis edicions, el Reiventa't s'ha convertit en un punt de referència per als directius, empresaris i estudiants de les comarques gironines. El director general de l'AED, Xavier Gangonells, va destacar que «la quarta revolució industrial, la robotització i la intel·ligència artificial incideixen de forma directa en les empreses, des de l'estratègia de negoci fins a les relacions amb els equips» i que per tant, és «imprescindible» que siguin els directius els que «liderin aquest canvi'».

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila,va manifestar el seu agraïment a l'AED i a Tribuna de Girona per haver mantingut aquesta convocatòria durant «els pitjors anys de la crisi econòmica» i ha augurat que, davant una situació de millora, la cita anual encara agafi «més volada».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema