El Butlletí Oficial del Registre Mercantil (BORME) va donar ahir els detalls de tres nous canvis de seus socials d'empreses de les comarques gironines. En dos dels casos es tracta d'empreses que facturen diversos milions d'euros anuals i que estan en creixement.

Àrea i Serveis Vilamalla, de Vilamalla (Girona), coneguda per la marca Global Tank, gestora d'una xarxa de gairebé 50 gasolineres repartides per Catalunya, País Basc, Aragó, Navarra, Castella i Lleó, Galícia, Madrid, Extremadura, Andalusia, València i Múrcia.

La companyia assoleix un volum de negoci anual de 75 milions d'euros. Ha decidit posar la seva seu al carrer Antonio Maura de Madrid. En el rànquing de 2017, elaborat per l'empresa Infocif, Àrea i Serveis Vilamalla es troba en el top 50 de les firmes gironines, concretament en la posició 34, segons la facturació.

La segona empresa en importància que ha decidit traslladar-se arran de la inseguretat política deixa la Garrotxa. Es tracta de Noa Brands Europe, una empresa de desenvolupament de productes de marxandatge. Dona ocupació a 210 persones i la seva facturació supera els 25 milions d'euros. S'exilia d'Olot al carrer Marquès de Cubas, de Madrid.

La tercera societat que canvia d'ubicació és Esparts Ibericambios, comercial de peces de recanvi i accessoris per a vehicles, ha decidit canviar de Lloret de Mar a Madrid.