L'hotel El Racó de Madremanya ha estat reconegut com el segon millor hotel romàntic de tot l'Estat, i Las Moradas del Unicornio de Púbol el la posició 23 d'aquesta classificació segons ha anunciat la web de viatges TripAdvisor.

El portal va presentar els guanyadors dels seus premis Travellers ChoiceTM per a hotels. Aquest premi de caràcter anual es concedeix en base als comentaris dels milions de clients de la pàgina de tot el món. Els guanyadors del reconeixement van ser determinats en base a la quantitat i qualitat de les valoracions rebudes durant un període de 12 mesos.

El Racó de Madremanya és un petit hotel gironí que destaca per la seva atenció al client i la personalització dels seus serveis, adreçat a parelles que volen gaudir d'una escapada romàntica. Ofereix també cuina de qualitat en el mateix establiment.

Per la seva part, Las Moradas del Unicornio és un singular alberg situat a Púbol creat a imatge dels seus propietaris que han ideat un univers únic en el que els clients s'endinsen gràcies a la música, la decoració i les estances singulars.