La companyia aèria britànica Jet2.com ofereix per aquest 2018 més de 177.000 places en nou rutes diferents, per volar de Girona al Regne Unit. Unes xifres que fan créixer l'aerolínia per segon any consecutiu i que d'aquesta manera la consoliden com la segona de l'Aeroport Girona-Costa Brava, darrere de la irlandesa Ryanair.

Tot plegat després d'un fulgurant augment de vols i passatgers durant el 2017 on va disparar la seva activitat, que fins aleshores havia estat baixa a l'aeroport de Vilobí. S'espera que el pic de vols arribi, com és habitual, a l'estiu on es preveu que aterrin 22 aeronaus de la companyia britànica per setmana. El conseller delegat de Jet2.com, Steve Heapy, confia en què el 2018 serà un any "exitós" per a ells a Girona.

Heapy també ha volgut destacar el "compromís ferm" de Jet2.com amb la demarcació malgrat que ha reconegut que hi ha "una creixent demanda" per altres destinacions europees especialment de l'est de la mediterrània. La companyia unirà al llarg d'aquest 2018 Girona amb les ciutats de Leeds, Manchester, Londres, Edimburg, Glasgow, Belfast, Newcastle, East Midlans i Birmingham.

Les bones dades i l'afluència de passatgers de l'any passat ha portat l'operador turístic vinculat a la companyia, Jet2Holidays, a incrementar el nombre d'hotels amb els que treballen, especialment a l'estiu. En concret, aquest 2018 seran 67 establiments de la costa gironina els qui treballaran amb Jet2.com. Tot plegat, diu la companyia, per poder "satisfer la creixent demanda" de turisme familiar.