El Consorci de la Zona Franca de Cadis i l'empresa Torrot van signar el contracte pel qual l'empresa de fabricació de velocípedes elèctrics s'instal·larà en una nau de 5.000 metres quadrats de l'antiga Altadis, amb l'objectiu d'obrir la planta a l'octubre d'aquest any, amb una inversió de 12 milions d'euros.

El delegat de l'Estat de la Zona Franca, Alfonso Pozuelo, va qualificar el dia com a «important» per a la ciutat i va desitjar «sort a Torrot», a qui va brindar el suport del Consorci «pel que necessiti».

Per la seva banda, el conseller delegat de Torrot, Iván Contreras, ha agraït l'«acolliment de la ciutat» a l'empresa, «que pretén adaptar-se a la mobilitat del segle XXI». Per a això, des de Cadis parteix el «nou model de negoci» de l'empresa, basat en la mobilitat personal interconnectada.

En la primera fase l'empresa crearà entre 20 i 25 llocs de treball, i augmentarà l'any següent fins a més d'un centenar. Torrot farà una inversió total d'uns 12 milions d'euros per a la seva fàbrica.