MADRID, 5 (EUROPA PRESS)

L'empresa especialitzada en equipament per a persones amb mobilitat reduïda Invacare, dirigida per una cosina l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha comunicat que traslladarà la seva seu social a València.

El passat 16 d'octubre la companyia va informar als seus empleats de la decisió de moure la seva seu social, situada a Girona, fora de Catalunya, si bé no va especificar el lloc de destinació.

Segons ha relatat aquest dilluns, el consell d'administració de la societat va decidir finalment el 18 de gener traslladar el seu domicili social al número 50 de l'Avinguda Barón de Càrcer, a València.

En una comunicació remesa als seus proveïdors, la direcció de l'empresa, la màxima responsable a Espanya és Ester Puigdemont, ha explicat que, amb aquesta decisió, Invacare busca mantenir el seu compromís de ser "el proveïdor de referència" prenent les mesures "necessàries" per garantir la seguretat jurídica i protegir els interessos dels seus clients, usuaris i treballadors.

Invacare es va establir a Espanya a través de l'adquisició el 1994 de Rehada, una empresa amb seu a Girona especialitzada en distribució de productes per a rehabilitació. L'objectiu de la firma és oferir als usuaris, clients i personal sanitari "la millor selecció de productes, serveis i formacions".