13 de febrer de 2018
13.02.2018

Ryanair congela la seva presència a l'aeroport de Girona

L'aerolínia de baix cost ha anunciat 29 noves rutes hivernals però cap d'elles passarà per l'aeròdrom de Vilobí | L'estancament de les rutes d'hivern contrasta amb un repunt de les que fa en temporada d'estiu

13.02.2018 | 18:39

L'aerolínia de baix cost Ryanair ha anunciat les noves rutes per l'hivern 2018 a l'Estat. La companyia irlandesa ha anunciat 29 rutes noves, cap de les quals passaran pel Girona Costa Brava. En el global català, la única novetat és una línia que, des del Prat, volarà fins a l'illa de Malta quatre cops per setmana. A l'hivern, Ryanair redueix la seva presència a l'aeroport de Vilobí d'Onyar. Tot i això, les seves operacions centren el gruix de les activitats durant aquesta època.

Segons l'informe mensual d'Aena, gairebé nou de cada deu passatgers del mes de gener van volar amb Ryanair. L'estancament de les rutes d'hivern contrasta amb un repunt de les que fa en temporada d'estiu. L'aerolínia irlandesa ha anunciat que volarà a 43 destinacions des de Vilobí. Les darreres incorporacions són les línies a Knock (Irlanda), Kaunas (Lituània), Riga (Letònia) i l'aeroport Frankfurt Main (Alemanya).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook