La cadena de botigues de joguines educatives Eurekakids, amb seu a Riudellots dela Selva, continua amb la seva expansió a Llatinoamèrica amb la seva primera obertura a Bolívia. El nou establiment està situada en Calacoto - San Miguel, un barri de La Paz, la segona capital del país.

A Amèrica Llatina, la firma gironina també està present a Colòmbia, Hondures. Amb l'obertura de Bolívia, la xarxa de botigues d'Eurekakids en el continent americà assoleix els 19 punts de venda. D'aquí al final de l'any, Eurekakids preveu obrir 18 establiments repartits entre Europa i Llatinoamèrica.

Xarxa a 14 països

La cadena de botigues de joguines educatives Eurekakids compta amb una àmplia xarxa d'establiments repartits en 14 països: Espanya, Itàlia, França, Bèlgica, Andorra, Colòmbia, Mèxic, Hondures, Bolívia, Luxemburg, Oman, Dubai, Qatar i Croàcia. L'ensenya espanyola també disposa de l'establiment en internet des de la qual exporta i ven els seus productes a tot el món.

Entre les seves més de 7.000 referències, hi ha joguines orientades a despertar la intel·ligència dels nens, dirigits a nens de totes les edats amb el compromís de formar a futures generacions amb els jocs de sempre, els que potencien la seva imaginació i fomenten valors com l'amistat. Els jocs i joguines d'Eurekakids ajuden a despertar la ment infantil, estimular els sentits, jugar en família, a l'aire lliure, els permeten construir, crear i, sobretot, aprendre.