La Diputació de Girona va aprovar les noves bases de la tercera edició del concurs per a l'obtenció del segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent 2018-2019. A finals de març s'obrirà el termini d'inscripció per tal que les empreses presentin les sol·licituds per poder concursar-hi. Al maig tindran lloc els tasts corresponents a la tercera convocatòria del Girona Excel·lent, que abastarà els anys 2018 i 2019. Jurats especialitzats faran la selecció de productes agroalimentaris excel·lents de dotze famílies de productes de les comarques gironines: aigües minerals, anxoves, arrossos, begudes locals, cafès, conserves, embotits, foie-gras, galetes, làctics, oli d'oliva, vins i vins dolços.

Girona Excel·lent, el segell de qualitat agroalimentària de la Diputació de Girona, és una marca creada l'any 2014 que reconeix els productes agroalimentaris gironins d'una qualitat més alta; projecta una imatge comuna que afavoreix la implantació i identificació d'aquests productes al mercat, i n'impulsa la notorietat i el prestigi. Perquè un producte pugui concursar en la convocatòria del Girona Excel·lent és condició indispensable que s'elabori 100% a les comarques gironines.