09 de març de 2018
09.03.2018

Caixabank incrementa un 17% els préstecs al consum a Girona

09.03.2018 | 07:07

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament al consum a clients particulars de la demarcació de Girona per valor de 167 milions d'euros durant el 2017. Aquesta xifra, que representa un creixement de 24,3 milions d'euros, es tradueix en un increment del 17% respecte al mateix període de l'any anterior. La majoria d'aquestes operacions creditícies s'han destinat a l'adquisició de productes de consum com vehicles i equipaments informàtics, entre d'altres, i a la realització de petites inversions com les reformes a la llar.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, va destacar que «aquest creixement es sustenta en l'impuls que l'entitat ha donat aplicant millores en les solucions de finançament a mida per a clients». Masana es va mostrar esperançat que «es mantingui aquesta inèrcia positiva en la concessió del crèdit que permeti seguir impulsant el creixement del consum i la inversió a les comarques gironines».

Els nous serveis i productes específics impulsats per la xarxa d'oficines i banca digital de CaixaBank han ajudat al creixement d'aquesta activitat, que actualment promou la contractació de préstecs Click&Go, Compra Estrella, préstecs preconcedits i rènting d'auto a particulars de manera ràpida, immediata i flexible.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook