Banc Sabadell celebrarà la presentació dels resultats corresponents al primer trimestre de l'exercici el proper 26 d'abril a Barcelona, per la qual cosa tornarà a celebrar aquest acte a la capital catalana després d'haver-ho fet les dues últimes vegades a Madrid, segons han confirmat fonts de l'entitat.

Aquesta decisió respon a la celebració del Barcelona Open Banc Sabadell 66è Trofeu Conde de Godó, torneig de tennis del qual el banc és patrocinador principal i al qual assistirà la cúpula directiva de l'entitat. Banc Sabadell va presentar per primera vegada els seus resultats fora de Barcelona el passat 27 d'octubre, just 20 dies després que l'entitat traslladés la seva seu social a Alacant com a conseqüència de la incertesa econòmica i política que va desencadenar la celebració del referèndum il·legal del passat 1 d'octubre.

No obstant això, la presentació dels resultats del primer semestre podria celebrar-se en qualsevol de les tres seus corporatives del banc que presideix Josep Oliu: Alacant, Barcelona o Madrid. La Junta d'Accionistes del Sabadell se celebrarà el proper 19 d'abril a l'Auditori de la Diputació d'Alacant. És la primera vegada que realitza aquest esdeveniment fora de Barcelona.